O nama

Home / O nama

DANKüchen

DANKüchen je vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja, koji isporučuje svoje proizvode i usluge u europske zemlje već više od 50 godina, i to je široko iskustvo najveća potvrda vrhunske kvalitete i dizajna.

Iako je DANKüchen prisutan u Hrvatskoj kroz druge kanale, iz potrebe i želje da se znanje i iskustvo što više specijalizira i unaprijedi, Naša je misija besprijekorna usluga od procesa planiranja, montaže i servisa poslije kupnje. Na kraju krajeva, naši su stručnjaci tu da zajednički pronađete optimalno rješenje za Vaš prostor – najbolju vrijednost za uloženi novac.

Svaka kuhinja je apsolutno jedinstvena – proizvedena od strane DANKüchen stručnjaka upravo po Vašim potrebama i željama. Osim što DANKüchen proizvodi raznovrsne modele kuhinja, od klasičnih do modernih, dostupnih u širokim paletama boja, svoju snagu izražava u kontinuiranom razvoju i implementaciji patenata.

DANKüchen kuhinje znače vrhunsku kvalitetu, ali prije svega gastronomski užitak, toplinu i druženje. DANKüchen je austrijska obiteljska tvrtka osnovana 1963. godine. U 50 godina postojanja i rada, s proizvodnjom od 50.000 kuhinja godišnje, postala je vodeći proizvođač kuhinja u Europi. Osnovni princip i misao vodilja u razvoju DAN kuhinja je „know-how“ povezan s ljubavi prema detalju, a da se pri tom ne zaborave želje kupca. Funkcionalnost i fleksibilnost, kvalitetni materijali, isto kao i visoki standardi pri izradi, garancija su kvalitete. Kuhinje su postale središte životnog prostora. Mjesto na kojem se zajednički kuha, razgovara, mjesto gdje se kuju obiteljski planovi i gdje se igraju djeca. Upravo zbog tih trendova novi dizajn DAN kuhinja, svojom otvorenom arhitekturom stapa kuhinju s dnevnim boravkom. Sve više elektroničkih uređaja, kao što su monitori ravnog zaslona, zvučni sustavi i iPad, integrira se u moderne kuhinje, koristeći na taj način prednosti brzog interneta za spremanje lista za kupovinu, ili pregledavanje recepata.

[kitchen_testimonial autoplay=”true”]

DAN STUDIO d.o.o. Pula

Vaš pouzdan partner
Tvrtki je dodjeljena bonitetna ocjena AA sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.

NAŠE USLUGE

Snovi postaju stvarnost bolja kuhinja je cilj koji si je DANKüchen jasno zacrtao.

null

ZAVRŠNE LINIJE

Moderni dizajn,elegancija toplih boja,visoka kvaliteta u materijalu kod nas su pravilo. S jednom Dan kuhinjom opremanje kuhinje nema granica. Skiveni prostori se dobrim planiranjem i inovativnim mehanizmima iskorištavaju maksimalno. Kombinacijama toplih boja s drvenim dovedite Vašu kuhinju snova do savršenstva.
null

ŽIVOT

Harmonija između prostora,funkcionalnosti i korisnika određuje naše modele kuhinja. Da bi se ti uvjeti ispunili svaka je od nas planirana kuhinja unikat-stvorena posebno samo za Vas. Ravne linije i čiste forme postavljaju ljude na prvo mjesto-u Dan kuinjama se ne kuha samo,tu se i živi.
null

PROSTOR

Otvorenost u kuhinjama stvara iz kuhinje prostor za življenje.Kuhinja ko nas nije samo alat za kuhanje nego je prostor za komunikaciju s ukućanima,prostor koji spaja ljude. Dobro jelo znači i dobar život,a naše kuhinje Vam nude mogućnost stvaranja i prostora za jedenje,druženje,razgovore-za druženje s obitelji i prijateljima.
null

ISKORIŠTENOST

Iza vratiju naših kuhinja skriva se drugi svijet-svijet raznih interesantnih detalja. Gdje možete opremiti ladice,elemente do samih krajnosti. Veliki izbor raznih elemenata daje Vam mogućnost maximalne iskorištenosti prostora.